Nynke (N.)  Bouma

Nynke (N.) Bouma


Actief in dit vak sinds
2001
Opleiding
Hbo (Pabo), Arbeidsdeskundige
 

‘Ik kom uit een onderwijsfamilie. Niet zo vreemd dus, dat ik in eerste instantie dat pad koos; ik heb twaalf jaar in het speciaal onderwijs gewerkt. Op een gegeven moment besloot ik het roer om te gooien en koos voor een opleiding tot arbeidsdeskundige. Ik heb inmiddels ook talloze aanvullende opleidingen en cursussen gevolgd, onder meer op het gebied van coaching, re-integratie, verzuimproblematiek en ergonomie. Ik heb voor semioverheid en het bedrijfsleven gewerkt, en ben een aantal jaren ondernemer geweest; ervaring die mij in staat stelt de arbeidsmarkt vanuit veel verschillende kanten te bekijken.

Als arbeidsdeskundige en coach streef ik naar een optimale balans tussen mens en werk. Een goede werksfeer en laag ziekteverzuim: dat is wat mij betreft het ideaal. Vanuit een optimistische levenshouding sta ik voor een zorgvuldige en kwalitatieve aanpak. Ik durf buiten de kaders te denken, daag mensen en organisaties uit hun blik te verruimen. Denken in oplossingen, kansen en mogelijkheden – daar gaat het om.

Ik wil het beste in mensen naar boven halen, zodat ze optimaal kunnen functioneren. Uitgangspunt daarbij is mensen inzicht te geven in hun situatie, zodat ze vanuit hun eigen kracht zelf beslissingen kunnen nemen, in beweging komen en stappen gaan zetten. Iedereen is anders, en ik kan organisaties en mensen helpen juist die verschillen te benutten.

terug