U bent hier:  »   »  UPDATE AANGEPAST BEZOEKBELEID VANWEGE HET CORONAVIRUS

UPDATE AANGEPAST BEZOEKBELEID VANWEGE HET CORONAVIRUS

Aan Adee wordt regelmatig gevraagd hoe wij als bedrijf omgaan met arbeidsdeskundige opdrachten in relatie tot het coronavirus. Hieronder volgt een uitleg c.q. toelichting.

Ons beleid is gebaseerd op de richtlijnen van onze beroepsvereniging NVVA en het SRA en de richtlijnen van het RIVM. We blijven de arbeidsdeskundige onderzoeken uitvoeren binnen de afgesproken termijnen en met behoud van de kwaliteit waar Adee borg voor staat. Daarbij geldt concreet het volgende:

Als gevolg van de nu geldende door de overheid opgestelde maatregelen inzake het covid-19 virus is besloten om ten behoeve van het arbeidsdeskundig onderzoek geen bezoek af te leggen. In plaats hiervan vindt het onderzoek, in overleg met verzekerde of betrokkene, via beeldbellen of telefonisch plaats. Conform de richtlijnen van de beroepsgroep (NVaA en SRA)  is dit onder de gegeven omstandigheden vooralsnog toegestaan.

In elk arbeidsdeskundig rapport zal worden vermeld op welke wijze het gesprek heeft plaatsgevonden.

De directie van Adee pleegt frequent overleg en houdt alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Voortdurend worden alle medewerkers van Adee op de hoogte gehouden over de geldende richtlijnen.

Mochten er desondanks vragen zijn, neem dan contact op met een van de directieleden van Adee, bereikbaar via telefoonnummer 0318 - 648 700.

Terug naar overzicht