U bent hier:  »   »  UPDATE AANGEPAST BEZOEKBELEID VANWEGE HET CORONAVIRUS

UPDATE AANGEPAST BEZOEKBELEID VANWEGE HET CORONAVIRUS

Aan Adee wordt regelmatig gevraagd hoe wij als bedrijf omgaan met arbeidsdeskundige opdrachten in relatie tot het coronavirus. Hieronder volgt een uitleg c.q. toelichting.

Ons beleid is gebaseerd op de richtlijnen van onze beroepsvereniging NVVA en het SRA en de richtlijnen van het RIVM. We blijven de arbeidsdeskundige onderzoeken uitvoeren binnen de afgesproken termijnen en met behoud van de kwaliteit waar Adee borg voor staat. Daarbij geldt concreet het volgende:

De arbeidsdeskundige wordt weer in de gelegenheid gesteld om de onderzoeken weer door middel van een persoonlijk bezoek uit te voeren. Uiteraard worden alle RIVM-richtlijnen nageleefd tijdens een bezoek, zoals het handen wassen, het houden van 1,5 meter afstand, geen handen schudden en geheel klachtenvrij zijn. Indien diegene die bezocht wordt de voorkeur heeft voor een gesprek via de telefoon of beeldbellen (bijvoorbeeld omdat sprake is van klachten of dat sprake is van een het behoren tot een risicogroep), behoort dat uiteraard ook tot de mogelijkheden.

In elk arbeidsdeskundig rapport zal worden vermeld op welke wijze het gesprek heeft plaatsgevonden.

De directie van Adee pleegt frequent overleg en houdt alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Voortdurend worden alle medewerkers van Adee op de hoogte gehouden met betrekking tot de geldende richtlijnen.

Mochten er desondanks vragen zijn, neem dan contact op met één van de directieleden van Adee, bereikbaar via telefoonnummer 0318-648 700.

Terug naar overzicht