U bent hier:  »   »  Vacatures arbeidsdeskundige regio Midden-, West- en/of Zuid-Nederlandeving)

Vacatures arbeidsdeskundige regio Midden-, West- en/of Zuid-Nederlandeving)

Wegens verdere uitbreiding van onze activiteiten hebben wij vacatures voor: 

  • (Register)arbeidsdeskundige AOV, regio Midden-, West- en/of Zuid-Nederland

Ben jij een arbeidsdeskundige die een duidelijke visie heeft over arbeidsongeschiktheid en arbeidsinzet en deze ook helder op schrift durft te zetten? Bij Adee zijn wij op zoek naar een collega die zich primair op het deelgebied AOV verder wil ontwikkelen en bekend is in de regio's waarin wij versterking zoeken. Specifieke ervaring in de AOV is geen vereiste, wel duidelijke affiniteit met ondernemerschap. Wij laten ons graag verrassen!

Wie is Adee? Wij zijn een arbeidsdeskundig bureau dat ervan overtuigd is dat iedereen door middel van arbeidsinzet aan de samenleving wil bijdragen. Voor diegenen die beperkingen op het gebied van arbeidsinzet ervaren, is het zaak om zo snel mogelijk de essentiële knelpunten in kaart te brengen en door middel van een heldere visie en persoonlijke begeleiding naar een zo optimaal mogelijke oplossing te streven.

Wie zoeken wij? Wij zoeken een arbeidsdeskundige met een duidelijke visie. Iemand die een sterke persoonlijkheid heeft, maar tegelijkertijd een prettige sparringpartner is en op meerdere niveaus kan schakelen. Je bent iemand die beschikt over uitstekende gespreksvaardigheden en een zeer goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je bent in staat om problematiek snel te analyseren en deze ter plekke helder te verwoorden. Je bent er goed in om met de juiste gesprekstechnieken uiteenlopende problematiek te analyseren en je visie daarover ook op schrift te zetten. Daarnaast ben je in staat om vanuit je persoonlijke stijl personen te begeleiden in het weer deelnemen aan het arbeidsproces. Het ICF model van de WHO is jou niet vreemd.

Wat kan Adee jou bieden? Wij bieden je goede begeleiding, waarin je qua kennis en kunde kan terugvallen op meer dan 30 jaar ervaring binnen het arbeidsdeskundige speelveld. Tevens bieden we je veel zelfstandigheid en een mooi platform aan om je verder te ontplooien en te groeien binnen het AOV-werkveld. Je komt te werken in een ervaren team, dat jong van geest is en waar veel potentie ligt om voort te bouwen op een stevig fundament en eigen initiatieven worden beloond.

Als je je herkent in bovenstaand profiel, stuur dan jouw cv met een korte motivatie naar: sollicitatie@adee.nl. Voor meer informatie bel je naar Matthijs van Hilten of Gerard Boekel, telefoonnummer 0318 – 648 700.

Terug naar overzicht