U bent hier:  »   »  Werken bij Adee

Werken bij Adee

Wegens verdere uitbreiding van onze activiteiten hebben wij vacatures voor: 

(Register)arbeidsdeskundige AOV, regio Midden-, West- en/of Zuid-Nederland

Ben jij een arbeidsdeskundige die een duidelijke visie heeft over arbeidsongeschiktheid en arbeidsinzet en deze ook helder op schrift durft te zetten? Bij Adee zijn wij op zoek naar een collega die zich primair op het deelgebied AOV verder wil ontwikkelen en bekend is in de regio's waarin wij versterking zoeken. Specifieke ervaring in de AOV is geen vereiste, wel duidelijke affiniteit met ondernemerschap. Wij laten ons graag verrassen!

Wie is Adee? Wij zijn een arbeidsdeskundig bureau dat ervan overtuigd is dat iedereen door middel van arbeidsinzet aan de samenleving wil bijdragen. Voor diegenen die beperkingen op het gebied van arbeidsinzet ervaren, is het zaak om zo snel mogelijk de essentiële knelpunten in kaart te brengen en door middel van een heldere visie en persoonlijke begeleiding naar een zo optimaal mogelijke oplossing te streven.

Wie zoeken wij? Wij zoeken een arbeidsdeskundige met een duidelijke visie. Iemand die een sterke persoonlijkheid heeft, maar tegelijkertijd een prettige sparringpartner is en op meerdere niveaus kan schakelen. Je bent iemand die beschikt over uitstekende gespreksvaardigheden en een zeer goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je bent in staat om problematiek snel te analyseren en deze ter plekke helder te verwoorden. Je bent er goed in om met de juiste gesprekstechnieken uiteenlopende problematiek te analyseren en je visie daarover ook op schrift te zetten. Daarnaast ben je in staat om vanuit je persoonlijke stijl personen te begeleiden in het weer deelnemen aan het arbeidsproces. Het ICF model van de WHO is jou niet vreemd.

Wat kan Adee jou bieden? Wij bieden je goede begeleiding, waarin je qua kennis en kunde kan terugvallen op meer dan 30 jaar ervaring binnen het arbeidsdeskundige speelveld. Tevens bieden we je veel zelfstandigheid en een mooi platform aan om je verder te ontplooien en te groeien binnen het AOV-werkveld. Je komt te werken in een ervaren team, dat jong van geest is en waar veel potentie ligt om voort te bouwen op een stevig fundament en eigen initiatieven worden beloond.

Als je je herkent in bovenstaand profiel, stuur dan jouw cv met een korte motivatie naar: sollicitatie@adee.nl. Voor meer informatie bel je naar Matthijs van Hilten of Gerard Boekel, telefoonnummer 0318 – 648 700.

Management assistent (m/v)

Minimaal 24 uur per week

 Vanwege de groei van het aantal opdrachten willen wij ons binnendienstteam uitbreiden. Wij zoeken een nieuwe assistent die zich in ons bedrijf en met name de specifieke branche wil verdiepen. Je hebt affiniteit en ervaring met ondersteunende werkzaamheden op administratief en secretarieel gebied. Vanuit ons kantoor in Ede ondersteun je samen met 4 collega’s de arbeidsdeskundigen, die verspreid over Nederland, vanuit huis werken. Adee is een bedrijf waar plaats is voor ontwikkeling van de individuele medewerker waarbij een grote mate van zelfstandigheid gevraagd wordt.

 Functieomschrijving

Als management assistent geef je ondersteuning bij de werkzaamheden van een of meerdere  arbeidsdeskundigen. Je hebt daarnaast vaak de eerste contacten met opdrachtgevers, betrokkenen en andere partijen. Je zult je o.a. bezighouden met invoer van opdrachten, plannen van bezoeken, redigeren van rapportages, telefoonbehandeling, dossierbeheer, bewaken van deadlines en facturatie. Kortom, van A tot Z ben je betrokken bij het proces. Je vindt het leuk om mee te denken over hoe we dit nog beter en logischer kunnen inrichten.

 Functie-eisen

  • Enkele jaren ervaring in ondersteunende functie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Resultaat- en klantgericht kunnen handelen en (mee)denken.
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
  • Goede kennis van Microsoft Office
  • Ervaring met personenschade of AOV is een pré

 Wat bieden wij

Bij ons krijg je een passend arbeidsvoorwaardenpakket zoals in de branche gebruikelijk is.

 Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan jouw cv en motivatie naar Gerard Boekel via sollicatie@adee.nl.

Voor meer informatie bel je ons op 0318 – 648 700.

Interesse of vragen?

Neem contact op