U bent hier:  »  Team

Maak kennis met onze Experts

Matthijs (M.) van Hilten Matthijs (M.) van Hilten
Actief sinds 1997
Volg mij online Tijdens mijn studie Sociale Wetenschappen (Bestuurskunde) werkte ik bij een inkomensverzekeraar. Daar maakte ik kennis met AOV- en verzuimverzekeringen. Het fenomeen arbeidsongeschiktheid heeft mij toen ‘gegrepen’ en nooit meer losgelaten.
Lees meer
Gerard (G.P.) Boekel Gerard (G.P.) Boekel
Actief sinds 2002
Volg mij online Na het afstuderen ben ik mijn loopbaan begonnen als marktonderzoeker in de technische sector. Hoewel ik dat werkterrein weer snel achter mij heb gelaten, ben ik mijn nieuwsgierigheid en interesse in onderzoek nooit kwijtgeraakt. Vervolgens heb ik bij een grote uitzendorganisatie veel ervaring opgedaan met het begeleiden van cliënten die vanwege ziekte afstand hadden tot de arbeidsmarkt.
Lees meer
René (R.A.M.) van Londen René (R.A.M.) van Londen
Actief sinds 2007
Volg mij online Als arbeidsdeskundige ondersteun en adviseer ik zelfstandig ondernemers en werknemers bij het voorkomen en herstellen van arbeidsongeschiktheid. Een deskundig en onafhankelijk advies geven waar alle betrokken partijen - cliënt, verzekeraar, werkgever - mee verder kunnen, dat is waar het mij om gaat.
Lees meer
Franklin (F.) Everts Franklin (F.) Everts
Volg mij online Als afgestudeerd P&O’er heeft mijn loopbaan zich afgespeeld in het werkveld van werving & selectie (techniek, transport, agrarisch en bouw), geruime tijd op het vlak van re-integratie en daarna op het vlak van loopbaanbegeleiding in de bouwsector.
Lees meer
André (A.F.) Pleijsant André (A.F.) Pleijsant
Van origine ben ik opgeleid tot loopbaanadviseur. Vanuit die functie heb ik werknemers begeleid die om verschillende redenen vastliepen in hun carrière. Steeds meer is mijn belangstelling zich gaan richten op werknemers met een (sociaal-) medische problematiek. Via de opleiding tot arbeidsdeskundige heb ik mij hier verder in bekwaamd.
Lees meer
Miranda (M.V.) Bansraj Miranda (M.V.) Bansraj
Afgestudeerd als HRM’er, heb ik mij de eerste jaren bewogen in de breedte binnen het HR-vak om me vervolgens te verdiepen in het werkveld van gezondheidsbeleid, ziekte & re-integratie. Het volgen van de opleiding tot arbeidsdeskundige voelde als een logische stap.
Lees meer
Karin (K.) Koekkoek Karin (K.) Koekkoek
Actief sinds 2013
Volg mij online Na de opleiding Communicatie ben ik mijn loopbaan begonnen in het bank- en verzekeringswezen. Daarna ben ik overgestapt naar de arbeidsbemiddeling en vervolgens richting re-integratie en casemanagement gegaan. Nieuwsgierig naar de achtergrond van mens, belasting en belastbaarheid, heb ik ervoor gekozen om de opleiding tot arbeidsdeskundige te volgen.
Lees meer
Myrthe (M.A.) Groeneboom Myrthe (M.A.) Groeneboom
Bel mij Volg mij online Vanuit een allround HR-achtergrond heb ik mij steeds verder gespecialiseerd in de thema's rondom arbeidsongeschiktheid. Deze thema's hebben namelijk niet alleen invloed op de operationele bedrijfsvoering maar ook op de bovenliggende niveaus van een onderneming. De oorzaken en consequenties van arbeidsongeschiktheid zijn daarbij vaak verdeeld over meerdere disciplines binnen een organisatie. Gezien deze grote verscheidenheid aan factoren staat er 1 ding centraal: de mens.
Lees meer