U bent hier:  »  Team

Maak kennis met onze Experts

Matthijs van Hilten Matthijs van Hilten
Actief sinds 1997
Volg mij online Tijdens mijn studie Sociale Wetenschappen (Bestuurskunde) werkte ik bij een inkomensverzekeraar. Daar maakte ik kennis met AOV- en verzuimverzekeringen. Het fenomeen arbeidsongeschiktheid heeft mij toen ‘gegrepen’ en nooit meer losgelaten.
Lees meer
Gerard Boekel Gerard Boekel
Actief sinds 2002
Volg mij online Na het afstuderen ben ik mijn loopbaan begonnen als marktonderzoeker in de technische sector. Hoewel ik dat werkterrein weer snel achter mij heb gelaten, ben ik mijn nieuwsgierigheid en interesse in onderzoek nooit kwijtgeraakt. Vervolgens heb ik bij een grote uitzendorganisatie veel ervaring opgedaan met het begeleiden van cliënten die vanwege ziekte afstand hadden tot de arbeidsmarkt.
Lees meer
Franklin Everts Franklin Everts
Volg mij online Als afgestudeerd P&O’er heeft mijn loopbaan zich afgespeeld in het werkveld van werving & selectie (techniek, transport, agrarisch en bouw), geruime tijd op het vlak van re-integratie en daarna op het vlak van loopbaanbegeleiding in de bouwsector.
Lees meer
Karin Koekkoek Karin Koekkoek
Actief sinds 2013
Volg mij online Na de opleiding Communicatie ben ik mijn loopbaan begonnen in het bank- en verzekeringswezen. Daarna ben ik overgestapt naar de arbeidsbemiddeling en vervolgens richting re-integratie en casemanagement gegaan. Nieuwsgierig naar de achtergrond van mens, belasting en belastbaarheid, heb ik ervoor gekozen om de opleiding tot arbeidsdeskundige te volgen.
Lees meer
Joey Buijink Joey Buijink
In 2008 ben ik voor de eerste keer vader geworden, waardoor ik mijn studie Commerciële Economie gestaakt heb om in het bedrijf van mijn vader te gaan werken. Dat was mijn allereerste kennismaking met consultancy met als doel procesoptimalisatie rondom beleidsprocessen als Arbo, veiligheid, kwaliteit en verzuim.
Lees meer
Peter Hoeksema Peter Hoeksema
Actief sinds 2001
Volg mij online Na het behalen van mijn studie Personeel en Arbeid (1992) ben ik in de wereld van de arbeidsbemiddeling gerold. In de jaren daarna heb ik mij ontwikkeld van consulent naar scholings- en re-integratieadviseur.
Lees meer
Stefan Foekens Stefan Foekens
Met een bedrijfseconomische/verzekeringstechnische achtergrond en een nuchtere kijk op arbeidsongeschiktheid ligt mijn persoonlijke motivatie op een pragmatische wijze verschil te maken en bij te dragen aan resultaat met oog voor mens.
Lees meer
Fred Borghouts Fred Borghouts
Inmiddels heb ik de volledige overstap van het HR-vak naar het vak van arbeidsdeskundige gemaakt en sta daarbij graag ondernemers bij met een goed en onafhankelijk arbeidsdeskundig advies.
Lees meer
Erica Booij Erica Booij
Na mijn studie heb ik verschillende stappen in mijn loopbaan gezet. Het begeleiden/coachen, motiveren van medewerkers, ontwikkelen van nieuwe producten en diensten loopt als een rode draad door mijn Curriculum Vitae.
Lees meer
Bert van den Berg Bert van den Berg
Meer over Bert volgt.
Lees meer
Maartje van Ginkel Maartje van Ginkel
Meer info over Maartje volgt.
Lees meer
Tom van Rijswick Tom van Rijswick
Meer info over Tom volgt.
Lees meer