U bent hier:  »  Team

Maak kennis met onze Experts

Matthijs (M.) van Hilten Matthijs (M.) van Hilten
Actief sinds 1997
Volg mij online Tijdens mijn studie Sociale Wetenschappen (Bestuurskunde) werkte ik bij een inkomensverzekeraar. Daar maakte ik kennis met AOV- en verzuimverzekeringen. Het fenomeen arbeidsongeschiktheid heeft mij toen ‘gegrepen’ en nooit meer losgelaten.
Lees meer
Hans (H.C.) Olivier Hans (H.C.) Olivier
Actief sinds 1991
Volg mij online Na de Pedagogische Academie ben ik de verzekeringswereld ingerold als arbeidsdeskundige. Ik houd me vooral bezig met het beoordelen en begeleiden van zelfstandig ondernemers. Een interessante doelgroep omdat je met veel verschillende mensen en bedrijven in aanraking komt.
Lees meer
Sonja (S.A.) van Groenestein Sonja (S.A.) van Groenestein
Actief sinds 1992
Oorspronkelijk ben ik opgeleid tot fysiotherapeut. In mijn werk heb ik mij steeds meer toegespitst en gespecialiseerd op het gebied van arbeid. Dit is waarom ik heb gekozen voor het vak arbeidsdeskundige.
Lees meer
Gerard (G.P.) Boekel Gerard (G.P.) Boekel
Actief sinds 2002
Volg mij online Na het afstuderen ben ik mijn loopbaan begonnen als marktonderzoeker in de technische sector. Hoewel ik dat werkterrein weer snel achter mij heb gelaten, ben ik mijn nieuwsgierigheid en interesse in onderzoek nooit kwijtgeraakt. Vervolgens heb ik bij een grote uitzendorganisatie veel ervaring opgedaan met het begeleiden van cliënten die vanwege ziekte afstand hadden tot de arbeidsmarkt.
Lees meer
René (R.A.M.) van Londen René (R.A.M.) van Londen
Actief sinds 2007
Volg mij online Als arbeidsdeskundige ondersteun en adviseer ik zelfstandig ondernemers en werknemers bij het voorkomen en herstellen van arbeidsongeschiktheid. Een deskundig en onafhankelijk advies geven waar alle betrokken partijen - cliënt, verzekeraar, werkgever - mee verder kunnen, dat is waar het mij om gaat.
Lees meer
Franklin (F.) Everts Franklin (F.) Everts
Volg mij online Als afgestudeerd P&O’er heeft mijn loopbaan zich afgespeeld in het werkveld van werving & selectie (techniek, transport, agrarisch en bouw), geruime tijd op het vlak van re-integratie en daarna op het vlak van loopbaanbegeleiding in de bouwsector.
Lees meer
André (A.F.) Pleijsant André (A.F.) Pleijsant
Van origine ben ik opgeleid tot loopbaanadviseur. Vanuit die functie heb ik werknemers begeleid die om verschillende redenen vastliepen in hun carrière. Steeds meer is mijn belangstelling zich gaan richten op werknemers met een (sociaal-) medische problematiek. Via de opleiding tot arbeidsdeskundige heb ik mij hier verder in bekwaamd.
Lees meer
Mieke (M.) Willard Mieke (M.) Willard
Na een aantal jaren gewerkt te hebben als adviseur op het gebied van re-integratie en casuïstiek, bij een grote werkgever op de HR afdeling, heb ik de stap gemaakt naar het vak van arbeidsdeskundige. De reden om dit te doen, is dat ik verdieping zocht op het gebied van arbeidsongeschiktheid.
Lees meer
Miranda (M.V.) Bansraj Miranda (M.V.) Bansraj
Afgestudeerd als HRM’er, heb ik mij de eerste jaren bewogen in de breedte binnen het HR-vak om me vervolgens te verdiepen in het werkveld van gezondheidsbeleid, ziekte & re-integratie. Het volgen van de opleiding tot arbeidsdeskundige voelde als een logische stap.
Lees meer
Hennie (H.A.M.) op de Woerd Hennie (H.A.M.) op de Woerd
Actief sinds 1988
Vanaf het moment dat ik mijn opleiding hbo personeelswerk heb afgerond ben ik werkzaam geweest op het raakvlak van mens en arbeid: arbeidsbemiddeling, beroepen- en studievoorlichting, ontslagrecht en arbeidsongeschiktheidsbeoordelingen. Sinds 2000 ben ik actief op het gebied van Personenschade en Arbeid, Verzuim- en AOV-beoordelingen.
Lees meer
Hans (J.A.) Meijer Hans (J.A.) Meijer
Actief sinds 1982
Ik ben eigenlijk altijd werkzaam geweest op het gebied van verzekeringsvormen waarbij mensen, hun belastbaarheid en arbeid een rol spelen. Mijn speciale aandacht gaat uit naar zelfstandig ondernemerschap, met alle bedrijfsmatige en financiële aspecten die daarbij horen. In de loop der jaren ben ik met elke branche wel in aanraking gekomen.
Lees meer