U bent hier:  »  Borghouts

Fred BorghoutsIn mijn loopbaan heb ik een aantal bewuste stappen gezet. In het grijze verleden ben ik als boekhouder en controller mijn loopbaan begonnen. In deze functie kwamen steeds meer personele vraagstukken aan de orde. Dat vond ik razend interessant. Na 12 jaar cijfermatig bezig te zijn geweest heb ik de overstap gemaakt naar het HRM vak.

Begonnen als Hoofd P&O en in de jaren daarna doorgegroeid naar een meer strategische HR-functie. Na twintig jaar vond ik het tijd voor een volgende uitdaging en ben ik als bedrijfsadviseur MKB aan de slag gegaan en MKB-ondernemers geholpen bij het realiseren van de volgende groeifase van het bedrijf.

In al die jaren heb ik gemerkt dat medewerkers maar vooral ondernemers behoefte hebben aan deskundige ondersteuning als er sprake is van uitval wegens arbeidsongeschiktheid. Ik besloot om de opleiding tot arbeidsdeskundige te gaan volgen en daarmee een eerste stap te zetten voor de volgende carrière-switch.

Inmiddels heb ik de volledige overstap van het HR-vak naar het vak van arbeidsdeskundige gemaakt en sta daarbij graag ondernemers bij met een goed en onafhankelijk arbeidsdeskundig advies. Ik merk dat ondernemers graag bezig willen blijven met hun vak en ingeval van (gedeeltelijke) uitval heel graag ondersteuning willen bij het zoeken naar mogelijkheden daarbij. Ik zet mijn expertise en ervaring daar graag voor in.


Terug naar overzicht