U bent hier:  »  Experts

Maak kennis met onze Experts

Rob (R.G.) van de Kamer Rob (R.G.) van de Kamer
Actief sinds 1995
Bel mij Nadat ik ruime ervaring had opgedaan in de sociale verzekeringsbranche koos ik in 2000 voor de particuliere sector. Inmiddels heb ik al heel wat zelfstandigen mogen begeleiden, zowel in de AOV als bij letselschade. Daarnaast onderzoek en adviseer ik in het kader van ziekteverzuim / Wet Verbetering Poortwachter.
Lees meer
Hennie (H.A.M.)  op de Woerd Hennie (H.A.M.) op de Woerd
Actief sinds 1988
Vanaf het moment dat ik mijn opleiding HBO Personeelswerk heb afgerond ben ik werkzaam geweest op het raakvlak van mens en arbeid: arbeidsbemiddeling, beroepen- en studievoorlichting, ontslagrecht en arbeidsongeschiktheidsbeoordelingen. Sinds 2000 ben ik actief op het gebied van Personenschade en Arbeid, Verzuim- en AOV-beoordelingen.
Lees meer
Matthijs (M.) van Hilten Matthijs (M.) van Hilten
Actief sinds 1997
Volg mij online Tijdens mijn studie Sociale Wetenschappen (Bestuurskunde) werkte ik bij een inkomensverzekeraar. Daar maakte ik kennis met AOV- en verzuimverzekeringen. Het fenomeen arbeidsongeschiktheid heeft mij toen ‘gegrepen’ en nooit meer losgelaten.
Lees meer
Hans (H.C.) Olivier Hans (H.C.) Olivier
Actief sinds 1991
Volg mij online Na de Pedagogische Academie ben ik de verzekeringswereld ingerold als arbeidsdeskundige. Ik houd me vooral bezig met het beoordelen en begeleiden van zelfstandig ondernemers. Een interessante doelgroep omdat je met veel verschillende mensen en bedrijven in aanraking komt.
Lees meer
Sonja (S.A.) van Groenestein Sonja (S.A.) van Groenestein
Actief sinds 1992
Oorspronkelijk ben ik opgeleid tot fysiotherapeut. In mijn werk heb ik mij steeds meer toegespitst en gespecialiseerd op het gebied van arbeid. Dit is waarom ik heb gekozen voor het vak arbeidsdeskundige.
Lees meer
Hans (J.A.) Meijer Hans (J.A.) Meijer
Actief sinds 1982
Volg mij online Ik ben eigenlijk altijd werkzaam geweest op het gebied van verzekeringsvormen waarbij mensen, hun belastbaarheid en arbeid een rol spelen. Mijn speciale aandacht gaat uit naar zelfstandig ondernemerschap, met alle bedrijfsmatige en financiële aspecten die daarbij horen. In de loop der jaren ben ik met elke branche wel in aanraking gekomen.
Lees meer
Gerard (G.P.) Boekel Gerard (G.P.) Boekel
Actief sinds 2002
Volg mij online Na het afstuderen ben ik mijn loopbaan begonnen als marktonderzoeker in de technische sector. Hoewel ik dat werkterrein weer snel achter mij heb gelaten, ben ik mijn nieuwsgierigheid en interesse in onderzoek nooit kwijtgeraakt. Vervolgens heb ik bij een grote uitzendorganisatie veel ervaring opgedaan met het begeleiden van cliënten die vanwege ziekte afstand hadden tot de arbeidsmarkt.
Lees meer
René (R.A.M.) van Londen René (R.A.M.) van Londen
Actief sinds 2007
Volg mij online Als arbeidsdeskundige ondersteun en adviseer ik zelfstandig ondernemers en werknemers bij het voorkomen en herstellen van arbeidsongeschiktheid. Een deskundig en onafhankelijk advies geven waar alle betrokken partijen - cliënt, verzekeraar, werkgever - mee verder kunnen, dat is waar het mij om gaat.
Lees meer
Franklin (F.) Everts Franklin (F.) Everts
Volg mij online Onze nieuwste arbeidsdeskundige stelt zich binnenkort aan u voor!
Lees meer