U bent hier:  »  Tielbeke

Ellen (E.) TielbekeOorspronkelijk ben ik opgeleid als jurist, met arbeids- en gezondheidsrecht als specifieke aandachtsgebieden.  Als juridisch belangenbehartiger heb ik veel kennis en werkervaring opgedaan met functionerings-, verzuim- en arbeidsongeschiktheidsvraagstukken. Dit betrof veelal werknemer- werkgeversverhoudingen. Deze kennis en ervaring neem ik mee als arbeidsdeskundige.

Wat mij nog steeds fascineert is hoe verschillend mensen omgaan met ziekte en arbeidsongeschiktheid. Als arbeidsdeskundige wil ik klanten ondersteunen bij het voorkomen en herstellen van arbeidsongeschiktheid. Met onafhankelijke, duidelijke en praktische adviezen  waarin alle  betrokken partijen zich kunnen vinden. En waarbij stappen gezet kunnen worden in het hervinden van een balans wat betreft inzetbaarheid in werk en bedrijf.

In gesprekken ben ik gericht op samenwerking en vertrouwen. Als basis om eenvoud en inzicht te krijgen in de warboel die kan ontstaan op momenten van ziekte en arbeidsongeschiktheid.


Terug naar overzicht