U bent hier:  »  Over Adee

Een heldere visie op arbeidsongeschiktheid en re-integratie

Adee is een arbeidsdeskundig bureau in Ede met een landelijke dekking. Onze experts zijn allemaal gecertificeerd register-arbeidsdeskundige met vele jaren ervaring. Wij geven onafhankelijk advies aan alle partijen die zich op het snijvlak van mens, werk en inkomen bevinden.

Door de jaren heen hebben we een duidelijke visie ontwikkeld. Zo hechten we veel waarde aan onze onafhankelijke en transparante werkwijze. We onderbouwen onze conclusies en adviezen zorgvuldig en zijn ons terdege bewust van de verschillende belangen die spelen.

Onze experts hebben veel ervaring met het beoordelen en begeleiden van mensen in een arbeidsongeschiktheidssituatie; zelfstandig, vrij gevestigd, in loondienst of werkzoekend.

Onze herstelgerichte dienstverlening is gericht op de beroepssituatie maar ook op persoonlijke en praktische aspecten van het dagelijks leven. In samenwerking met verzekeraars, schadespecialisten en verschillende dienstverleners doorlopen wij met iedere betrokkene een eigen maatwerktraject op weg naar herstel.

Adee werkt volgens de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL) en gedragscode Stichting Register Arbeidsdeskundige (SRA). Deze gedragscode kunt u vinden op www.deletselschaderaad.nl en www.register-arbeidsdeskundigen.nl.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP